Menyframlegg 2019.
(Menyframlegga er noko redusert i siste halvdel av 2019)
Gå gjerne inn på bloggen og sjå om du finn noko freistande der. Link i menyen til venstre.
Førerettar
1. Suppe etter avtale
Hovudrettar
1. Omnsbakt aure- eller laksefilet m/agurksalat med crème fraîche, poteter. (lactose) 2. Hjortebiff Stroganoff, grønsaker, poteter (løk) 3. Kjøtsuppe eller fiskesuppe. Brød (gluten, løk)
Dessertar:
1. Karamellpudding med krem (lactose, egg) 2. Diverse eple-/fruktdessertar med krem eller is (lactose)
Kaffi/te etter desserten er inkludert i prisen.
Me kan òg tilby desse tradisjonsrettane som hovudrett:
1. Hakkasteik med kokte grønsaker og poteter (gluten) 2. Hardangerpølse/Vossakorv med kokte grønsaker og poteter 3. Betasuppe. Brød
Andre menyar etter avtale.
Prisar:
Fyr på peisen er inkludert i alle menyprisar.
2 rettar: Kr 425,- 3 rettar: Kr 525,-
Minste antal 12 vaksne, max antal 24 personar. Prisar og framlegg kan verta endra.
Det er ikkje tillete å nyta medbrakte drikkevarer.
Hjarteleg velkomen til Gjestegarden!
Sjå nederst på sida for vilkår ved tinging av selskap og servering på Gjestegarden. |