~

   
~~~~ 
Hardanger Gjestegard  høver særs godt til åremålsdagar, barnedåp, konfirmasjon o.l.,
og tek imot grupper til servering av frukost, lunsj og middag.
~~~~
Gjestegarden har diverre ikkje tilbod om catering, smørbrød, snittar eller koldtbord.
~~~


 
 
~~~
 

 
Menyframlegg 2017.

For framlegg til to-rettars sommarmenyar sjå lenger ned på sida.
 
Førerettar:
1. Blomkål- og fennikelkremsuppe 
(lactose)
2. Søtpotetsuppe med kokosmjølk
(løk) 
3. Gulrotsuppe med appelsin 
(lactose, sitrusfrukt)
4. Ostecocktail 
(sitrusfrukt, lactose)
5. Røykt laks 


Hovudrettar:
1. Hjortegryte, grønsaker, poteter og tyttebærsyltetøy
(løk)
2. Tynne biffskiver med sterkt krydra saus, grønsaker og poteter 
3. Betasuppe og brød
(løk, gluten)
4. Svinefiletgryte med sopp og einerbær, grønsaker og poteter
5. Kalkungryte, Waldorfsalat og poteter
6. Omnsbakt laks eller aure, agurksalat, poteter og smelta smør

 
Dessertar:
1. Karamellpudding med krem
(lactose, egg)
2. Tindvedgelé og vaniljepanna cotta
(lactose)
3. Bringebærsuppe med krem eller is
(lactose)
4. Epleform m/crispi topping med krem eller is
(gluten, lactose)
5. Sjokolademousse med vaniljesaus
(lactose, egg)

Sommarmenyar 2017 (til lunsj eller middag)

1 - *Smørbrødkake med egg, ost og skinke, og blanda salat
     *Lun jordbærsuppe med is eller krem
       (gluten, egg, lactose)

2 - *Kald, omnsbakt laksefilet med blanda salat, sursøt krem og brød
     *Iskake
       (lactose, gluten)

3 - *Vannbakkelskrans med Skagenrøre, blanda salat og brød
     *Bringebærmousse
       (gluten, egg, lactose, skaldyr)

4 - *Kalkun, Waldorfsalat og brød
     *Lun eplesuppe med is eller krem
       (egg, gluten, lactose)

Prisar pr. person
 
2 rettar: Hovudrett og dessert frå kr. 345,-.
3 rettar: Førerett, hovudrett og dessert frå kr. 425,-.
Kaffi/te etter desserten er inkludert.

Minste antal 12 vaksne, max antal 30 vaksne.
Prisar og framlegg kan verta endra.

 Det er ikkje tillete å nyta medbrakte drikkevarer.

 Hjarteleg velkomen til Gjestegarden!
 
 
Sjå nederst på sida for vilkår ved tinging av selskap og servering på Gjestegarden.




  

 

 

 
 
 

 

*Val av meny må tingast seinast 2 veker på førehand.

*Alle må ha same meny.

*1 gongs servering av hovudrett. 

*Servering av medbrakte kaker, kaffi/te inkl. kr. 125,- p.p. Tillegg for kaker.

*Blomepynting etter avtale.

*Alle rettar øl, vin, brennevin.

*Det er ikkje tillete å nyta medbrakte drikkevarer.

*Barnepris fom 3 år tom 12 år 25 % rabatt.

*Prisar og framlegg kan verta endra.

*Ved avbestilling mindre enn 7 dagar før avtalt opphald betalar kunden 75% av bestillinga.

*Ved avbestilling 8-60 dagar før avtalt opphald betalar kunden 50% av bestillinga.

*Depositum etter avtale.